<p>
75
Verified Reviews
</p> <p>
Based on 1751 reviews
78%
(1368)
22%
(381)
0%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
A
Life+
Andrea S.
Bevált!

A Bollsen Life+ füldugóra egy hirdetésben találtam rá. Sajnos egy ideje már szenvedek a közvetlen szomszédom hajnali zajongásától a hálószobám ablaka alatt. Nyáron rendszeresen hajnali 5-kor ébresztett a pakolászásával. Illetve nem messze a házunktól van egy elég forgalmas út, onnan főleg hajnalban erős zaj zavarja a pihenésünket. Sokféle füldugót próbáltam már alváshoz de egyik sem vált be soha, mindegyik kellemetlenül nyomta a fülemet és alvás közben kiesett. A Bollsen nagyon kényelmes, elsőre természetesen meg kell szokni, javaslom mindenkinek, hogy a leírásban található kép segítségével pontosan úgy tegye be a fülébe, ahogy ott szerepel különben tényleg kényelmetlen lehet a viselete. Nem kell erősen belenyomni a fülbe, hanem laza körkörös mozdulatokkal betenni és úgy forgatni ahogy a képen látható addig amíg kényelmes nem lesz. Nekem is jó pár napig próbálgatni kellett, az első pár alkalom után reggel éreztem egy kis fájdalmat, de egy idő után megszoktam a füldugót, illetve addig próbálgattam a helyes pozíciót amíg a reggeli fajdalom teljesen elmúlt. Pedig én hason fekve tudok elaludni, így az egyik fülem folyamatos nyomás alatt van. Nagyon sok kommentben olvastam, hogy fájt a fülük, kényelmetlen volt és nem használt semmit. Én egyáltalán nem ezt tapasztaltam, pár napig valóban türelmesen tesztelni kell, próbálgatni hogy jó a fülben, a megszokás után tökéletesen kényelmes a viselete. Nagyon jó az, hogy viselés közben nem zúg az ember füle és nincs nyomó érzés a fülben, nem hallod a szívverésedet mint más füldugóknál. Azt a típusú zajt ami miatt én vettem ezt a füldugót (tompa puffanások, utcai zaj, autók hangja és beszélgetés) tökéletesen kiszűri (egészen elképesztő). Azóta átalszom a hajnalokat, reggel kipihenten ébredek. Egy kisebb negatívumot emelnék ki, az pedig az, hogy a fülem reggelre egy kissé “beizzad” a füldugó alatt nem tud szellőzni a hallójárat ez egy kicsit kellemetlen, párszor ki kell venni es vissza tenni, amit meg kell szokni, hogy hogy a legjobb és leggyorsabb. Illetve 21 nap használat után én kipróbálnék egy árnyalatnyival kisebb méretű füldugót is, ha egyáltalán vannak belőle méretek, mindenképpen szeretnék még egyet rendelni! Sokféle fajta van, érdemes többet kipróbálni.

B
Life+
Birgit R.
Nagyon hatékony

A "helyes" behelyezés és a megfelelő pozíció megtalálása a fülben, hogy ne nyomjon, némi gyakorlatot igényel. A hatékonyság viszont hihetetlen. Nagyon elégedett vagyok!

A
Moto+
Alfred D.
Viselési kényelem és kezelés

Nagyon kényelmes viselet a sisak alatt és optimális zajcsökkentés. Az egyetlen probléma az volt, hogy kivettem őket a tárolódobozból. Fúrtam egy kis lyukat az aljára, így a dugók könnyebben kiesnek, nincs vákuum.

J
Life+
Jacqueline
Végre újra csendes éjszakák...

A férjem hol többet, hol kevesebbet horkol. Ez elrabolta az alvásomat. Olyan megoldást kerestem, amivel nem kell különböző szobákban aludnom. Megtaláltam, amit kerestem, és nagyon elégedett vagyok a füldugókkal. Végre újra jól alszom. Köszönöm!

H
WorkPRO
Holger V.
Holger Voß

Az újak nagyon jók és sokkal jobbak, mint a régiek, amelyeket először rendeltem tőlük!
tőlük rendeltem ! A hangot jobban elnyeli és a viselési kényelem sokkal jobb!
sokkal kényelmesebb!!!Nagyon elégedett vagyok!!! Köszönöm szépen a
további fejlesztés! Üdvözlettel Voß úr

Z
Life+
Zsuzsa S.

Life+

O
Life+
Olga R.

Life+

A
Life+
Anikó L.S.

Life+

a
Life+
attila m.

Life+

R
Life+
Roland N.

Life+

A
Life+
András R.
Füldugó

Jó minőségű

G
Life+
Gergő S.

Life+

B
Life+
Boglárka L.

Life+

D
Life+
Dániel M.T.

Life+

Z
Watersafe+
Zsófia K.

Watersafe+

A
Life+
Anett T.

Life+

J
Life+
Jobbágy L.

Life+

N
Life+
Noémi Á.

Life+

B
Life+
Betti A.
Pozitív

Korrekt cég, gyorsan megjött a termék.

Z
Life+
Zoltán C.
Bollsen

eddigi legjobb füldugó
szükség esetén alváshoz is használom
koncerten tökéletesen szűrte a túl erős zajt, miközben érthető volt a dalszöveg is, utána nem zúgott a fülem sem

T
Life+
Tímea S.
Szuper termék

Teljesen kiszűri a hangos zenét.

N
Rooth C&P
Nemes G.

Korrekt. Preciz. Pontos.

A
Kidz+
Aranka Ú.M.

Kidz+

K
Life+
Krisztina N.

Life+

M
Watersafe+
Mihály L.
Bollsen füldugó

Nagyon jó a termék. Én úszáshoz használom, és ennyi pénzért tudja azt, amit kell. Rá kell jönni, hogy hogyan kell pontosan betenni a fülbe, és néha így is kimozdul 1000 méter után, viszont még ekkor is tömít, és nem esik ki a fülből. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

</p>