Termékvisszaküldés

Termékvisszaküldési irányelveink 40 napig érvényesek. Azonban a vásárlás időpontját követő 40 nap elteltével sajnos nem áll módunkban a termék árát visszafizetni, illetve a terméket kicserélni. A visszaküldés teljesítéséhez szükségünk van a vásárlást igazoló bizonylatra.

Visszatérítés (amennyiben érvényes)

Amint a visszaküldött terméket megkaptuk és átvizsgáltuk, e-mailben értesítjük erről. Természetesen a pénzvisszatérítési igény elbírálásáról is tájékoztatjuk. Amennyiben igénye jóváhagyásra került a pénzvisszafizetés feldolgozása megkezdődik és az összeget a megadott határidőn belül automatikusan visszafizetjük bankkártyájára, illetve az eredetileg választott vásárlási mód segítségével.

Késedelmes vagy hiányzó visszatérítés (amennyiben érvényes)

Ha még nem kapta vissza az összeget, először újra ellenőrizze bankszámlaszámát. Ezután forduljon bankkártya szolgáltatójához, hiszen az összeg megjelenéséig eltelhet egy kis idő. Ezután forduljon bankjához. A visszatérítés megjelenése előtti feldolgozási idő késleltetheti a folyamatot. Ha a fent leírtakat mind elvégezte és még mindig nem kapta meg a visszatérítendő összeget, írjon nekünk a hello@bollsen.hu e-mail címre.

Termékcsere (amennyiben érvényes)

Kizárólag hibás vagy sérült termékek cseréjére van lehetőség. Ha a megvásárolt terméket ugyanolyan termékre szeretné kicserélni, írjon a hello@bollsen.hu e-mail címre és küldje vissza az árut a lent megadott címre:

Visszaküldési cím
A termékeket a kitöltött visszaküldési űrlappal együtt (kattintson ide) küldje el a következő címre:


BOLLSEN® – ERTG, d.o.o.
Dunajska cesta 159
1000 Ljubljana
Szlovénia
E-mail: hello@bollsen.hu

Kiterjesztett Termékvisszaküldési Irányelvek 40 Napos Pénzvisszafizetési Garanciával

Ha bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a bollsen.hu oldalán rendelt termékkel, a vásárlás dátumától számított 40 napon belül kérheti a vételár teljes vagy részleges visszatérítését. A lentiekben leírt feltételeknek megfelelően a bollsen.hu oldalon megvásárolt (alább meghatározott) bármelyik visszaküldheti.

Az termék árának visszatérítéséhez az alábbi feltételek mindegyikének teljesülnie kell:

  • A vásárlás dátumától számított 40 napon belül kérvényezni kell ügyfélszolgálatunknál a termék árának visszatérítését, illetve a termékcserét. A termék visszaküldéséhez vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgá
  • A termék árának visszaigényléséhez a terméket a BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o. részére küldje vissza.
  • A lezárt csomagolásban szállított termékek esetében a garancia a megadott időtartam előtt érvényét veszíti, amennyiben egészségügyi vagy higiéniai okokból a termék cseréje nem lehetséges, illetve, ha a kiszállítást követően a lezárt csomagolás felbontásra kerül;
  • A termék visszaküldéséhez adja meg a megrendelés-azonosítót.
  • A szállítási költség az ügyfelet terheli és előre fizetendő. Ezen felül az ügyfél felelőssége, ha a termék a BOLLSEN® – ERTG d.o.o. címére történő szállítás során elveszik, esetleg megsérül.
  • Ha a terméket a BOLLSEN®  – ERTG d.o.o. címére a BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o. vállalathoz elküldött visszatérítés, illetve csere igénylése nélkül küldi vissza, fenntartjuk a jogot a visszaküldött termék elutasítására.