Jogi közlemény – Impresszum

ERTG d.o.o.
Dunajska Cesta 159
1000 Ljubljana
Szlovénia

Telefon: +38615609742
E-mail: hello@bollsen.hu

Cégjegyzékszám: Ljubljana 8602549000
Adószám: SI39465608

Jogi nyilatkozat

Felelős a tartalomért

Szolgáltatóként felelősséget vállalunk az oldalakon megjelenő saját tartalmainkért a 7. § (1) bekezdése szerint. A német telemédiatörvény (TMG) 1. cikke. A TMG 8-10. §-ai szerint azonban mi, mint szolgáltató, nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a továbbított vagy tárolt harmadik féltől származó információkat, vagy kivizsgálni az illegális tevékenységre utaló körülményeket. Az információk eltávolítására vagy felhasználásának blokkolására vonatkozó általános törvények szerinti kötelezettségek változatlanok maradnak. A felelősség azonban ebben a tekintetben csak a konkrét jogsértésről való tudomásszerzés időpontjától lehetséges. Amint tudomást szerezünk bármilyen jogsértésről, azonnal eltávolítjuk ezt a tartalmat.

Felelősség a linkekért

Ajánlatunk olyan külső webhelyekre mutató hivatkozásokat tartalmaz, amelyekre nincs befolyásunk. Ezért nem tudunk felelősséget vállalni ezért a külső tartalomért. A hivatkozott oldalak tartalmáért minden esetben az oldalak megfelelő szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős. A linkelt oldalakat a linkeléskor ellenőriztük, hogy nem történt-e jogsértés. Az illegális tartalom a linkelés időpontjában nem volt felismerhető. A hivatkozott oldalak folyamatos tartalomellenőrzése azonban nem ésszerű a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. Amint tudomást szerezünk a jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen hivatkozásokat.

Szerzői jog

Az oldalakon a weboldal üzemeltetői által létrehozott tartalom és művek a német szerzői jogi törvény hatálya alá tartoznak. A sokszorosításhoz, szerkesztéshez, terjesztéshez és minden, a szerzői jogok korlátain kívüli felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásos hozzájárulása szükséges. Az oldal letöltése és másolata kizárólag magáncélú, nem kereskedelmi használatra engedélyezett. Amennyiben a weboldalon található tartalmat nem az üzemeltető hozta létre, harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartják. Különösen a harmadik féltől származó tartalmak vannak ilyenként megjelölve. Ha ennek ellenére szerzői jogsértésről szerez tudomást, kérjük, értesítsen bennünket. Amint tudomást szerezünk a jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.

 

Alternatív vitarendezés az Art. 14 mp. 1. ODR-VO és VSBG 36. §:

Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezéshez (OS), amely a következő címen található: https://ec.europa.eu/consumers/odr  ( – kattintson ide). Nem vagyunk kötelesek és nem is hajlandóak részt venni a fogyasztói választottbíróság előtti vitarendezési eljárásban.