Kiterjesztett Termékvisszaküldési Irányelvek 40 Napos Pénzvisszafizetési Garanciával

Ha bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a bollsen.hu oldalán rendelt termékkel, a vásárlás dátumától számított 40 napon belül kérheti a vételár teljes vagy részleges visszatérítését. A lentiekben leírt feltételeknek megfelelően a bollsen.hu oldalon megvásárolt (alább meghatározott) bármelyik visszaküldheti.

Az termék árának visszatérítéséhez az alábbi feltételek mindegyikének teljesülnie kell:

  • A vásárlás dátumától számított 40 napon belül kérvényezni kell ügyfélszolgálatunknál a termék árának visszatérítését, illetve a termékcserét. A termék visszaküldéséhez vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgá
  • A termék árának visszaigényléséhez a terméket a BOLLSEN® – ERTG d.o.o. részére küldje vissza.
  • A lezárt csomagolásban szállított termékek esetében a garancia a megadott időtartam előtt érvényét veszíti, amennyiben egészségügyi vagy higiéniai okokból a termék cseréje nem lehetséges, illetve, ha a kiszállítást követően a lezárt csomagolás felbontásra kerül;
  • A termék visszaküldéséhez adja meg a megrendelés-azonosítót.
  • A szállítási költség az ügyfelet terheli és előre fizetendő. Ezen felül az ügyfél felelőssége, ha a termék a BOLLSEN® – ERTG d.o.o. címére történő szállítás során elveszik, esetleg megsérül.
  • Ha a terméket a BOLLSEN®  – ERTG d.o.o. címére a BOLLSEN®  – ERTG d.o.o. vállalathoz elküldött visszatérítés, illetve csere igénylése nélkül küldi vissza, fenntartjuk a jogot a visszaküldött termék elutasítására.